haven Breskens

Omgeving

fiets-voetveerDe Passant ligt in het prachtige dorp Breskens. De eigen vissershaven met vismijn zorgen voor een constante aanvoer van heerlijke vis en garnalen. Op de terrassen van de vele restaurants en cafés kun je genieten van al dit lekkers met een mooi uitzicht over de Westerschelde, de jachthaven met schitterende jachten of het gezellige Spuiplein dat onlangs compleet is gerenoveerd.
Behalve mooie vissersschepen vind je in de haven van Breskens ook het beroemde Visserijmuseum waar je onder andere kunt kijken naar verschillende aquaria, scheepsmodellen, fossielen en verschillende films over de visserij. In de zomermaanden is er de gelegenheid om zelf de Westerschelde op te gaan om er een rondvaart te maken of je hengel uit te gooien!

Sportievelingen kunnen zich ook prima vermaken in Breskens. Je kunt er bijvoorbeeld karten, paintballen, fitnessen en zwemmen maar natuurlijk ook gewoon lekker fietsen of wandelen in het mooie zeeuws-vlaamse landschap.

Voor een leuke dagtrip neem je de veerboot naar Vlissingen. Of rij binnen een half uurtje naar de badplaats Knokke of het historische Brugge in België.
En zo is er nog veel meer te doen in en om De Passant. Vraag gerust om wat tips als je bij ons logeert.
En natuurlijk kun je ook gewoon lekker languit op het strand gaan liggen. Je hebt tenslotte vakantie!