Strand Breskens Loods10

Arrangementen

Gezellig eten en slapen arrangement

Geniet van Breskens in een ontspannen sfeer. Lekker wandelen aan zee, een boottochtje naar de zeehonden of trek de mooie polders in. Is het mooi weer? Geniet van de zon met je tenen in het zand op het strand! Sluit deze mooie dag af met een heerlijk 3-gangen menu bij Restaurant Spuiplein 41, u wordt ontvangen met een glaasje bubbels en een lekker hapje van het huis. De volgende dag rustig, ontspannen wakker worden met een vers ontbijt! Mooier kunt u Breskens niet bezoeken.

1 overnachting bij B&B de Passant incl. ontbijt + 3-gangen menu bij Restaurant Spuiplein 41 incl. bubbels en amuse, overige drankjes ter plekke af te rekenen.

Vanaf € 162,50 voor 2 personen ( prijs is afhankelijk van de kamer die geboekt wordt).

Restaurant Spuiplein 41 is op maandag gesloten ( in de winter ook op dinsdag) op deze sluitingsdagen is het arrangement niet te boeken.

Wegens gedeeltelijke lockdown tot nader order niet mogelijk.

2016

 

arrangementen-jachthaven-breskens

 

 

 

 

 

DINEREN BIJ DE KROMME WATERGANG (** Michelin) Hoofdplaat.

Overnachten in onze B & B en heerlijk dineren in het twee sterren restaurant. Uw vervoer wordt geregeld. Wij brengen u en het restaurant brengt u terug naar onze B & B.

Door de overheid zijn momenteel de richtlijnen van het RIVM van toepassing ten aanzien van COVID-19. Het gevolg is dat hierdoor dat tijdens het vervoer een mondkapje gebruikt moet worden.

Restaurant de Kromme Watergang is gesloten op maandag en dinsdag.

Wegens gedeeltelijke lockdown tot nader order niet mogelijk.